Winkel

In 1995 zijn wij gestart met onze lingeriewinkel. Dat betekent dat we dit jaar ons 25-jarig jubileum vieren. Sinds het begin staat bij ons de persoonlijke aandacht voor onze klanten centraal. Ondanks de opkomst van de internetwinkels hebben wij door onze persoonlijke benadering een ruime klantenkring opgebouwd in Langedijk en directe omgeving. Gebleken is dat de mensen deze aanpak en de sfeer in onze winkel waarderen. Natuurlijk zijn wij hier erg trots op! 

Ons team bestaat uit eigenaresse Yvonne die 25 jaar geleden is begonnen samen met haar moeder en schoonmoeder. Lida, haar moeder, werkt nog steeds in de zaak en 18 jaar geleden is daar medewerkster Renee bijgekomen. Samen hebben wij in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Dit komt goed van pas bij het adviseren van de klanten. Met name lingerie passen vergt veel aandacht en tijd. De juiste pasvorm moet gevonden worden en alleen met  passen en een eerlijk advies vindt men de goede beha.

Sinds enkele jaren verkopen wij in het voorjaar ook badkleding. Wij hebben gekozen voor de collectie van WOW. De tops kunnen op meerdere manieren worden gedragen en er is keuze uit 2 verschillende modellen slips. Een lager en wat hoger model. Dit geeft meerdere keuzemogelijkheden, wat super handig is.  De collectie van dit seizoen hangt nu in de winkel!