Dames collectie

In de loop der jaren is onze damescollectie sterk uitgebreid. Wij streven ernaar dat jonge, maar ook oudere dames kunnen slagen in onze winkel. Daarvoor is een ruim aanbod nodig.

Op het gebied van lingerie bieden wij luxe setjes en beha's aan. Maar ook kan men bij ons terecht voor bijv. voedings- of meegroeibeha's en sportbeha's.  De maten van de  beha's lopen uiteen van cup AA t/m cup H. Verder hebben wij een uitgebreide collectie "shapewear", oftewel corrigerend ondergoed, om eventuele oneffenheden en randjes mooi weg te werken.

Dit seizoen hebben wij  een mooie collectie bikini's van het merk "Wow" opgenomen. De tops kunnen op meerdere manieren gedragen worden: als halter, met bandjes en strapless. Bovendien kunt u voor het eerst ook badpakken van het merk Tweka bij ons vinden. 

Onder ondergoed verstaan we slips en hemdjes, gemaakt van mooie katoen of micro-vezel. Er zijn vele modellen slips verkrijgbaar, variërend van strings en hipsters tot tailleslips. Ook hemdjes zijn er in allerlei modellen en kleuren.

Verder bestaat onze collectie nachtkleding uit nachthemdjes met korte of lange mouw, spaghetti-hemdjes en pyama's.

.